Catering

Wij verzorgen authentieke, home-made Syrische gerechten voor lunch, borrel, high tea en diner. De gerechten serveren we op een eigentijdse en persoonlijke manier. Eigentijds door de sfeervolle tafelaankleding.  Persoonlijk omdat we aanwezig zijn, eventueel de gerechten serveren en omringen met een verhaal. Dat kan een verhaal over de gerechten maar het kan ook een thema zijn dat past bij de (zakelijke) bijeenkomst. Maak eens kennis met onze smaak- en sfeervolle catering!

Lunch

High Tea

Borrel

Diner

Lunch

Wij serveren smakelijke gerechten die uitstekend geschikt zijn voor een lunch. Bijvoorbeeld jalanchi (gevulde duivenbladeren met rijst en kruiden), Ich (salade van bulgur, peterselie, tomaat en ui), fatayer (deeggerecht met olijven, spinazie of kaas) of kubbeh (een vleesgerecht met gehakt, pijnboompitjes en ui).

High tea

De rijke hoeveelheid zoete en hartige gerechten van de Syrische keuken zijn de perfecte basis voor een high tea. Om een paar gerechten te noemen: halawa cheese (een zoet gerechtje op basis van roomkaas), mamoul (koekjes met dadels, noten of pistache) en musagan (Syrische tortilla met kip en kruiden).

Borrel

Een borrelmoment ‘aankleden’ met Syrische hapjes? Een heel goed idee! Denk bijvoorbeeld aan: sambusak (een snack met vlees), kubbeh (Syrische variant van onze gehaktbal), falafel (balletjes van kikkererwten), homous (kikkererwtenpuree) met Syrisch brood.

Diner

Op feestelijke momenten worden de gerechten In Syrië in buffetvorm geserveerd. Dat doen wij ook: we verzorgen een rijk gevulde tafel met allerlei gerechten. Voorbeeld: ouzi (een rijstgerecht met vlees, groenten en kruiden), salat chauander (salade met rode bieten), linzensoep en martadella (vleesgerecht met pistachenootjes).

Praktisch

Wij verzorgen de catering voor particulieren en bedrijven, voor zowel kleine als grote groepen. Specifieke wensen? Ook dan bespreken we graag de mogelijkheden. 

Wij leveren in het gebied tussen Amersfoort – Utrecht – Amsterdam – Almere. Voor bijzondere vragen, reizen we graag verder.

Prijzen

Een lunch, borrel en high tea zijn te verkrijgen vanaf €12,- per persoon. Een diner vanaf €15,- per persoon.

Scroll to top